Със заповед на министъра на регионалното развитие и благоустройството  Виолета

...
Със заповед на министъра на регионалното развитие и благоустройството  Виолета
Коментари Харесай

Ивайло Денчев е новият временен шеф на Пътната агенция

Със заповед на министъра на районното развиване и благоустройството  Виолета Комитова от понеделник, 26 юли, инж. Ивайло Денчев е назначен за изпълняващ длъжността ръководител на Управителния съвет на Агенция „ Пътна инфраструктура “ до назначението на титуляр.

На 20 юли министър Виолета Комитова уволни ръководителя на Пътната организация Апостол Минчев. Причината е проявеното от него своеволие да спре всички строителни действия на АПИ.

Инж. Минчев документално е разпоредил работата по ремонтите на пътища да бъде прекратена, а техниката - изтеглена до второ разпореждане. По този метод " той си е разрешил да води политика, която е в прорез с политиката на Министерството на районното развиване и благоустройството ", показват от ведомството.

Писмото за прекъсване на всички планове за поправки и реорганизация на републикански пътища на процедура блокира активността на компаниите.

Апостол Минчев беше назначен за ръководител на управителния съвет на Агенция " Пътна инфраструктура " на 27 май тази година, след като предишното ръководство на Агенцията беше освободено заради заплащане на задатъци за строително-монтажни работи за обекти, които нямат планова подготвеност и позволение за градеж към 26 май. 

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР